Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 mars 05.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Jenny Widén.

22.38 Göteborg, inbrott
På Spaldingsgatan har någon okänd fått upp lägenhetsdörren och stulit bl a en dator som stod innanför dörren. Detta medans lägenhetsinnehavaren var hemma. Polis till platsen för undersökning.

23.15 Bäckefors, drograttfylleri m.m.
I Bäckefors kontrolleras två bilar av polisen. Förarna i båda bilarna, två män i 25 respektive 45-årsåldern, saknar körkort och misstänks vara drogpåverkade. De tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning, drograttfylleri samt innehav av narkotika.

00.00 Borås, bilbrand
På Alvestagatan har en bil av okänd anledning börjat brinna. Räddningstjänst och polis på plats. Anmälan om skadegörelse.

02.05 Göteborg, inbrott
På Andra Långgatan har väktare gripit en man född 1981. Han var vid gripandet blodig och sätts i samband med ett inbrott på en vårdcentral på adressen. Oklart om han varit inne på vårdcentralen eller om det rör sig om ett försök. På mannen hittas gods som kan härledas till ovanstående inbrott på Spaldingsgatan. Polisen övertar gripandet och en anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen