Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 mars 11.49, Våld/hot mot tjänsteman, Sala

Misshandlade två tjänstemän från socialtjänsten

Polis larmades till en lägenhet på Åkragatan med anledning av att tre tjänstemän från socialtjänsten hade blivit misshandlade av en klient. Klienten, en 39-årig man, hade lämnat lägenheten efter misshandeln och flera polispatruller letade i närområdet. Efter en stund anträffades mannen i en närliggande trappuppgång. Mannen var kraftigt berusad och greps på platsen. Två utav socialtjänstemännen fick lindriga skador av händelsen, ingen behövde akut sjukvård. Mannen lades in för tillnyktring och kommer förhöras när han nyktrat till. En anmälan gällande våld mot tjänsteman är upprättad. Efter förhör men mannen kommer en åklagare besluta om han ska friges eller anhållas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen