Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 mars 18.18, Stöld/inbrott, Vaggeryd

90-årig kvinna bestulen på kontanter.

13.34 Polisen tog emot ett samtal med en anmälan om en stöld från en bostad i Vaggeryd. Stölden skulle ha skett vid lunchtid igår, tisdag.

Enligt anmälan hade en kvinna i 90-årsåldern fått besök i sin lägenhet. Besökaren, en man, hade tagit sig in i bostaden utan att bli insläppt. Väl inne i lägenheten skulle mannen ha frågat kvinnan om pengar och fått en mindre summa. I samband med besöket lånade mannen toaletten och när mannen sedan lämnade lägenheten upptäckte kvinnan att hon saknade en summa kontanter som hon förvarat i sovrummet.

Polisens tekniker har varit på platsen och en anmälan om stöld har upprättats. Det finns i nuläget ingen misstänkt för brottet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen