Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 mars 21.45, Misshandel, grov, Söderköping

Kvinna misshandlad.

20:50 SOS larmades av en person som befann sig i en lägenhet i Söderköping. Han uppgav att en kvinna blivit misshandlad av flera gärningspersoner som sedan lämnade lägenheten.

Ambulans och polis åkte till platsen.

20:59 Polis var på plats. En kvinna i 20-årsåldern anträffades med en sårskada, som misstänks ha uppkommit med något av vasst föremål.

Ambulans kom till platsen och började vårda kvinnan.

21:13 Två personer som stämmer in på signalement på gärningspersonerna anträffades utomhus i närheten av brottsplatsen. De greps och kommer förhöras på polisstationen. En åklagare beslutar sedan om de ska anhållas eller släppas. De gripna är en man och en kvinna i 40 respektive 30-årsåldern.  
 
Den skadade kvinnan har förts med ambulans till sjukhus. Hur skadeläget ser ut är i nuläget inte känt, men hon var vaken och talbar när hon lastades i ambulansen. 
 
Händelsen utreds som grov misshandel.

Med hänsyn till utredningen kan inga mer detaljer lämnas i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen