Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 mars 05.14, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt

Polisen har under natten hanterat 71 händelser. Inga personer har gripits för brott. Sju personer har frihetsberövats av andra anledningar som berusning eller bruk av narkotika.

 

Inga allvarligare händelser finns att rapportera från Jönköpings län.

 

Vid 23-tiden inträffade ett personrån i stadsdelen Ryd i Linköping. En man i 20-årsåldern har blivit hotad med kniv samt blivit misshandlad. Målsägaren verkar inte ha fått några allvarligare fysiska skador men fördes till sjukhus för kontroll. Målsägaren blev avtvingad mobiltelefon samt bankkort. Brottsplatsen var vid en gångtunnel vid Ryds Allé och de två gärningsmännen försvann i riktning mot Ryds Centrum.

 

När det gäller det grova våldsbrottet som inträffade i Östergötland tidigare på kvällen så har brottsrubriceringen ändrats till försök till mord. De personer som tidigare gripits i ärendet är numera anhållna. I övrigt kan ingen ytterligare information lämnas ut i nuläget. Utredningen leds av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen