Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 mars 17.26

29 mars 16.20, Stöld, Malmö

Nobelvägen. Stöld av plånbok. Åldringsbrott.

Polis kallas till en bostad på Nobelvägen efter att en kvinna i 90-års åldern blivit bestulen på sin plånbok av en yngre kvinna. Kvinnan hade varit och handlat och den yngre kvinnan erbjöd sin hjälp med att bära upp matvarorna och stoppa dessa i kylskåpet. När den yngre kvinnan var klar och hade lämnat upptäcktes stölden av plånboken. I plånboken fanns bankkort, körkort och kontanter. En anmälan om stöld är upptagen.

Uppdatering:

Brottet är rubricerat som grov stöld. Den yngre kvinnan uppfattades att vara i 20-års åldern, kort, ca 155 cm lång, svart axellångt hår och bar en svart kappa. Brottet har inträffat mellan klockan 13.45 och 14.30 under dagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen