Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 mars 05.38, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt.

Polisen har under natten hanterat 166 ärenden. Tre personer har gripits för brott och 24 personer har frihetsberövats av andra anledningar.

 

När det gäller försöket till mord som inträffade i går kväll i Linköping finns ingen ny information. Målsägaren lämnade sjukhuset vid midnatt och visade sig inte vara allvarligt skadad. Brottsrubriceingen är dock inte ändrad och polisen vill fortfarande få tag i vittnesuppgifter.

 

Kl. 22.38 kallades polisen till Resecentrum i Jönköping med anledning av att ordningsvakter blivit angripna av två personer. Personerna kunde gripas av ordningsvakterna och överlämnas till polis. De gripna är två män i 20-årsåldern. De är misstänkta för grov misshandel alternativt våld mot tjänsteman. De har använt tillhyggen i samband med angreppet mot ordningsvakterna. Bl.a. har ett knogjärn använts. En ordningsvakt har fått skador i ansiktet.

 

Kl. 23.00 kallades polisen till en adress i Skänninge. På platsen har en man under eftermiddagen och kvällen på olika sätt trakasserat en kvinna som han haft en relation med. Vid 23.00-tiden hade ärendet eskalerat så pass att mannen kunde gripits för brott. Mannen som är i 70–års åldern greps inledningsvis för olaga hot men rubriceringen kan komma att ändras.

 

I övrigt har inga allvarliga händelser kommit till polisens kännedom under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen