Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 mars 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

00.41 Borås, stöld genom inbrott
Anmälaren ser hur tre personer rör sig inom en bilfirmas inhägnade område på Bergkantsgatan, staketet är uppklippt. En bil som är anmäld stulen lämnar platsen med personerna i riktning mot Fristad. Efter spaning med bland annat hund kan tre personer gripas misstänkta för brottet.  En avspärrning görs och bland annat kan olika skospår säkras.

01.53 Lysekil, misstänkt rattfylleri
Polispatrull stoppar en personbil i centrum för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern blåser positivt och tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

03.13 Trollhättan, bilbrand
En bil brinner på Västra Fjärilsvägen, räddningstjänst och polis till platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs, ingen gripen i nuläget.

03.13 Göteborg, bråk
Flera inringare ser hur ett 20-tal personer bråkar och slåss på Vasaplatsen. När polis är på plats har alla särat på sig och ingen vill anmäla något brott. Polispatrullen blir kvar en stund, ingen ytterligare åtgärd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen