Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 mars 22.00

03 mars 17.48, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Händelser i länet mellan 15:00 och 22:00.

15:36 - Ringa stöld, Skellefteå
En kvinna i 18-årsåldern misstänks för ringa stöld efter att ha blivit gripen av en väktare på en butik på Citykompaniet. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan.

17:35 - Trafikolycka, Umeå
I korsningen Bäckvägen/Hagmarksvägen har en man kört in i en plogvall intill en villa. När polispatrullen kommer dit så påträffas en misstänkt förare en bit därifrån. Mannen, som är i 60-årsåldern, är påtaglit berusad och tas med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri. Polisen önskar komma i kontakt med en man som var platsen när olyckan inträffade, vittnet uppmanas att ringa polisen på 114 14 och begära att bli kopplad till ledningscentralen.

18:45 - Försök till grov stöld genom inbrott, Kittelfjäll
En polispatrull har varit till en fastighet i närheten av Kittelfjäll i Vilhelmina kommun och gjort en brottsplatsundersökninjg och tagit upp en anmälan gällande försök till grov stöld genom inbrott.

21:05 - Brand, Skellefteå
Brand i fritidshus i Lövlund utanför Skellefteå. Enligt de första uppgifterna ska lågor slå ut från huset. En poiispatrull är på väg till platsen tillsammans med räddningstjänsten.

20:25 - Fylleri, Bastuträsk
Samtal inkommer om en berusad man på järnvägsstationen i Bastuträsk. Mannen sparkar på en taxi och får ej åka med tåget. En polispatrull skickas till platsen och omhändertar mannen som kommer att få sova ruset av sig på polisstationen i Skellefteå.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen