Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 mars 02.51

03 mars 20.02, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Händelser i länet mellan 17:00 och 03:00.

18:13 - Ringa narkotikabrott, Kiruna
En man i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott efter att ha kontrollerats av en polispatrull i centrala Kiruna. Han fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör.

18:38 - Grov olovlig körning, Luleå
En man i 20-årsåldern är misstänkt för grov olovlig köring efter att han stoppats av en polispatrull när han hörde bil i Bergviken trots att han hade fått sitt körkort återkallat.

19:25 - Fylleri, Kiruna
En man omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer i centrala Kiruna. Han får sova ruset av sig på polisstationen.

20:15 - Fylleri, Piteå
Samtal inkommer om en kvinna som beter sig märkligt i en kiosk i centrala Piteå. Innan patrullen hinner fram så förflyttar sig kvinnan till ett hotell i närheten. Patrullen åker dit istället och omhändertar den uttåtaggerande kvinnan på grund av hennes berusning.

20:52 - Fylleri, Boden
En åskådare omhändertagen på grund av berusning under en skotercross tävling på Boden arena.

21:14 - Ringa narkotikabrott, Luleå
Samtal inkommer om en berusad man som har med sig ett litet barn på en pizzeria i Luleå. Polispatrullen som skickas till platsen omhändertar mannen på grund av hans berusning och han får sova ruset av sig på polisstationen. Eftersom han uppvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika får han även lämna prover och kommer att förhöras när han nyktrat till och är nu misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk. Socialjouren har omhändertagit barnet.

21:33 - Misshandel, Piteå
En ordningvakt ringer in om en man på Pite Havsbad som blivit misshandlad. En polispatrull har varit på platsen och kommer att skriva en anmälan gällande misshandel. Ingen gripen i nuläget.

22:00 - Stökig man på buss, Arvidsjaur
En busschaufför inger in om en man som är stökig ombord på en buss på väg till Arvidsjaur. En polispatrull möter upp bussen och avvisar mannen med stöd av polislagen.

22:40 - Misshandel, Piteå
En man ringer in och uppger att han blivit misshandlad i samband med en fest i Öjebyn. Polispatrullen som skickas till platsen har hållit förhör med målsägaren och vittnen och kommer att skriva en anmälan gällande misshandel.

22:52 - Rattfylleri, Piteå
En man i 30-årsåldern är misstänkt för rattfylleri efter att ha blåst positivt vid en kontroll i Munksund. Eftersom hans körkort sedan tidigare är återkallat misstänks han även för grov olovlig körning.

23:42 - Misshandel, Luleå
En kvinna anmäler att hon blivit slagen av en annan kvinna i en trappuppgång i Bergviken. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan gällande misshandel. Den misstänkte omhändertas på grund av hennes berusning och kommer att förhöras när hon nyktrat till.

00:27 - Skadegörelse, Piteå
Någon har kastat in en papperskorg genom ett fönster på Pitholmsskolan tidigare under kvällen. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan om skadegörelse.

01:47 - Fylleri, Kiruna
En man som avvisats flera gånger av ordningsvakter på en krog i Kiruna omhändertogs av en polispatrull och får sova ruset av sig på polisstationen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen