Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 mars 05.50, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser:

22:46 ringa stöld, Sundsvall

En kvinna född i mitten av 90-talet greps av väktare i en matvarubutik strax utanför Sundsvall. Polispatrull åkte till platsen. Patrull höll förhör på platsen. Kvinnan frigavs efter förhör, men misstänks för ringa stöld.

I övrigt inget att rapportera.

23:15 fylleri samt våldsamt motstånd, Örnsköldsvik

En krog i Örnsköldsvik hade besök av en berusad och stökig gäst. När polispatrull kom till platsen och skulle omhänderta gästen på grund av berusning, så gjorde personen våldsamt motstånd. Gästen, som är en man född i mitten på 90-talet, misstänks för våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman. Mannen får sova ruset av sig på polisstationen.

00:47 bråk, Sundsvall

Bråk på en hamburgerrestaurang där även en larmknapp blev intryckt. Flera polispatruller åkte till platsen. En person fick följa med för tillnyktring. I nuläget finns inga uppgifter att någon blivit utsatt för brott.

00:53 grov olovlig körning, Sundsvall

01:18 trafikbrott, Sollefteå

05:50

Inget att rapportera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen