Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 mars 07.07

30 mars 03.12, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

Härnösand

Under kvällen har en man ringt på dörren till en äldre kvinna och utgett sig för att vara utsänd av ett försäkringsbolag för att kontrollera säkerheten i bostaden. Kvinnan släpper inte in mannen. Polisen skriver en anmälan om försök till stöld.

Polisen efterlyser tips om liknande tillvägagångssätt i länet

21.12 Kramfors

Polisen får samtal om bråk på ett boende. Två person en man född 92 har blivit misshandlad av en man född 72, han grips av patrull på platsen. Patrullen upprättar en anmälan misshandel. Den gripne släpps senare av åklagare.

22:46 Kramfors

En pojke har blivit slagen av jämnåriga utanför Ullas Gatukök. Polisen skriver anmälan misshandel.

23:28 Sundsvall

Samtal inkommer att en kvinna född på 70talet och en man född på 40-talet har blivit hotat av en granne i en bostad. Patrull åker till platsen och anträffar den misstänkte utanför fastigheten han omhändertas för fylleri.

Patrull upprättar en anmälan om olaga hot.

00:09 Härnösand

Vitten observerar inbrott i en restaurang och ser två yngre personer lämna platsen med ryggsäckar. Polispatrull upprättar en anmälan om stöld genom inbrott samt genomför en brottsplats undersökning och har genomfart förhör med vittnen.

00:23 Örnsköldsvik

Polis patrull stoppar en bil en passagerare i bilen misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Patrullen anträffar även en mindre mängd narkotika. Bilen söks igenom för att hitta mer narkotika utan resultat.

03:17 Sundsvall

En kvinna född 72 har blivit misshandlad av sin sambo född 56. Mannen grips av patrull och en anmälan om misshandel mot närstående upprättas. Kvinnan har synliga skador men har inte behövs uppsöka sjukvård.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen