Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 mars 04.55, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av händelser i Jönköping och Östergötlands län

Sammanfattning av händelser i Jönköpings och Östergötlands län mellan kl 22.00 till 05.00.

 

Regionledningscentralen har under aktuell tid hanterat 121 händelser.

 

Inga allvarligare brott eller händelser har kommit till polisens kännedom.

 

NOTERBART JÖNKÖPINGS LÄN

Vid 23.11 tiden inkom inbrottslarm från ICA i Smålandsstenar. En man f.97 påträffades av väktare som grep mannen och överlämnade denne till polisen. Efter förhör och åklagarkontakt hävdes gripandet.

Vid 02.07 inkom larm om inbrott i en fotoaffär i Bankeryd. Gärningsmännen tycks ha tagit sig in i företaget genom taket. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Ingen misstänkt är i skrivandets stund gripen.

I övrigt har det i Jönköpings stad varit stökigt i krogmiljön med ett flertal omhändertaganden.

 

NOTERBART ÖSTERGÖTLAND

Vid 01.49 inträffade en misshandel i centrala Norrköping. En man f.89 greps för misshandeln, målsäganden ådrog sig ej skador som föranledde omedelbar sjukvård.

Vid 02.19 på Bergslagsvägen i Finspång inträffade ett bråk där en person, en man f.90, gick emellan och som då erhöll av misstag en skada med något vasst föremål. Skadan orsakade en blödning som ej heller krävde sjukvård. Anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats.

I övrigt kan det rapporteras om att det även i Linköping och Norrköpings krogmiljö varit stökigt med ett flertal omhändertaganden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen