Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 mars 07.14

30 mars 05.11, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

21:53 Bispgården:

Brand patrull åker till Bispgården med anledning av en brand i ett fristående garage. Polispatrull skriver en Polisanmälan utan misstanke om brott.

01:28 Klövsjö:

Patrull åker till Klövsjö med anledning av att en inringare uppger att han blivit slagen. Målsägaren åker bil och sammanstrålar med Polispatrull på lv316. Patrull kunde inte konstatera någon misshandel. Föraren av aktuellt fordon misstänks för olovlig körning bilen är dessutom belagd med körförbud.

02:15 Åre:

Två personer att hanmat i bråk med flera okända gärningsmän. Ambulansen tar med sig personerna till Östersund med okända skador. Polisen upprättar en anmälan om misshandel och genomför förhör.

02:43 Östersund:

Polispatrull anträffar en man född 99 som misstänks vara påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning . Polisen skriver anmälan narkotikabrott eget bruk.

03:30 Misshandel, Östersund (av Liv Fahlén, kommunikatör)
Polis kallas till centrum med anledning av ett slagsmål. När polisen kommer till platsen är det lugnt. En man i 40-årsåldern misstänks för misshandel. Inga uppgifter om eventuella skador.

Åre

Under kvällen har det varit stökigt i Åre. Flera personer har blivit omhändertagna för berusning. Flera misshandelsanmälningar har upprättats. Det har kommit in flertalet samtal om ordningsstörning där polispatrull har fått agera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen