Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 mars 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Inga större händelser i länet under kvällen/natten enligt RLC. Presstalesman under fredagen är Stefan Gustafsson.

Kl 20.33 Halmstad, försök till rån
Polisen får ett samtal från en man som uppger sig blivit rånad, händelsen uppges ha inträffat ca 15-20 minuter före samtalet. Det visar sig handla om en butik vid Plysvägen där det ska ha kommit in två yngre maskerade män som hotat med ett pistolliknande föremål. Rånet blir dock aldrig fullbordat med anledning av att rånarna inte får något med sig. De försvinner från platsen på moped. Polisen söker i närområdet men ingen grips. Inga kända fysiska personskador. 

Kl 23.36 Falkenberg, misstänkt drograttfylleri 
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Österleden. Bilens förare, en man visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Han medtogs för provtagning.

Kl 01.17 Kungsbacka, misstänkt rattfylleri
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Stallbacken/Åleviksvägen. Bilens förare, en man får blåsa och han medtogs sedan för provtagning.

   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen