Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 mars 11.55, Trafikhinder, Jönköping

Högt tryck på trafiken.

Den årliga motormässan i Jönköping är igång. Trafiksituationen, såhär långt, betecknas som lugn och inga allvarliga olyckor har inträffat.

Under förmiddagen har trafiken varit intensiv och tidvis har det varit köer på E4. Vid lunchtid är det, enligt uppgift, en hög trafikintensitet men inga köer på E4 eller andra tillfartsvägar.

Vid klockan 14 förväntas besökarna börja lämna mässområdet och då väntas ett högre tryck på trafiken igen.

Imorgon, lördag, väntas fler besökare på mässan och trafiksituationen förväntas då bli minst lika intensiv och ansträngd som idag.

Besökare till mässan uppmanas om möjligt att lämna bilen hemma och ta sig till mässan genom att gå, cykla eller åka kollektivt.

Den som ändå väljer att ta bilen till mässan uppmanas att tänka på avståndet till framförvarande fordon och att hålla hastigheten. Den som ska passera Jönköping på sin resa uppmanas om möjligt att välja andra vägar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen