Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 mars 12.35, Övrigt, Uddevalla

Olycka med häst och vagn vid Havstens camping.

Polis har kallats till Havstens camping med anledning av en olycka med häst och vagn där totalt sju personer varit involverade.

Enligt uppgift från platsen så har hästen möjligen skenat och vagnen vält bla in i parkerade bilar. Två av dem som var på vagen, två vuxna har skadats och avförts med hjälp av ambulans till NÄL. Troligen skador på ben och fötter.

Händelsen har bedöms från början som ett olycksfall utan brottsmisstanke. Polis finns dock på plats för att undersöka vagnens beskaffenhet och omständigheter i övrigt. Ännu oklart om det kan bli tal om någon typ av brottsmisstanke.   

Totalt har tre bilar blivit skadade vid olyckan. Enligt avrapporteringen så kommer polisen att skriva en minnesanteckning, trafikolycka. Inga brottsmisstankar.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen