Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 mars 05.50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt.

Polisen har under natten hanterat 170 ärenden. Två personer har gripits för brott. Och 42 personer har frihetsberövats av andra anledningar.

 

Vid 01-tiden greps två personer på Ågatan i Linköping. En av personerna är misstänkt för misshandel och den andra är misstänkt för våld och hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Personerna var inledningsvis okända men har efter utredningsåtgärder kunna identifieras. Ingen målsägare har fått några allvarligare skador.

 

Under natten har det omhändertagits 11 personer för ordningsstörning eller berusning i Linköping. Vid stängningsdags var det ganska stökigt på Ågatan.

 

När det gäller händelser kring Elmia i Jönköping så kommuniceras detta av polisens presstjänst. Från kl.22.00 har dock 15 personer omhändertagits i Jönköping ingen har gripits för brott under natten.

 

Kl. 03.30 fick polisen larm om att en man försvunnit från ett vandrarhem i Jönköping. Mannen som endast var klädd i underkläder befarades ha lämnat vandrarhemmet i berusat tillstånd. Polisen började leta både inomhus och utomhus med tillgängliga resurser. Strax före kl. 05.00 hittades mannen sovande i ett låst utrymme på vandrarhemmet.

 

I övrigt har inga allvarliga händelser kommit till polisens kännedom under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen