Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 mars 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Inga större händelser i länet enligt RLC. Dagens presstalesman är Stefan Gustafsson.

Kl 19.03 Halmstad, brand i villa
Pois och räddningstjänst larmas till en villa vid Blåsippevägen. Enligt SOS så handlar det om en fullt utvecklad brand.
Räddningstjänsten släcker branden, polisen tar samtidigt hand om de tre personer som befunnit sig i villan och kör dem till alternativa boenden. Platsen spärras av för teknisk undersökning. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet rapporteras, trolig brandorsak kan vara ett stearinljus som brunnit ner.

Kl 00.02 Kungsbacka, misstänkt drograttfylleri
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Storgatan. Bilens förare, en man visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han medtogs för provtagning.

Kl 00.56 Falkenberg, misstänkt drograttfylleri mm
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Arvidstorpsvägen. Bilens förare, en man visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han medtogs för provtagning. Föraen saknar även körkort och rapporteras därför för grov olovlig körning.

Kl 03.37 Kungsbacka, misstänkt drograttfylleri mm
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Varlavägen. Bilens förare, en man visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Bilen beslagtogs och rapport upprättas då bilen har körförbud. Föraren visar sig även vara efterlyst. föraren transporteras till häktet.           

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen