Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 31 mars 17.09

31 mars 14.34, Anträffad död, Jönköping

Två personer anträffade i parkerad bil.

12:15 Polis tog emot samtal om en parkerad bil på en rastplats utanför Jönköping. Två personer skulle befinna sig i bilen och uppfattades som utslagna av förbipasserande.
 
Polispatrull beordrades till platsen och bilen lokaliserades.

I bilen befann sig två personer som inte var kontaktbara. Ambulans kallades till platsen.

13:32 Platsen runt bilen har spärrats av och flera poliser finns på plats för att utröna vad som har hänt. Identiteten på personerna i bilen är ännu inte fastställd.

15:31 De personer som anträffat i bilen är avlidna. Identiteten på de avlidna är ännu inte fastställd, men båda är män. Polisens tekniker är på plats och genomför en brottsplatsundersökning. Det är i nuläget inte fastställt vilken rubricering ärendet kommer få. Anhöriga till de avlidna har inte kunnat underrättas.

16:30 Händelsen kommer att utredas som vållande till annans död. De avlidna personerna har transporterats till rättsmedicin där de kommer att obduceras för att fastställa dödsorsaken. Rubriceringen kan därför komma att ändras.

De avlidna är ännu inte identifierade och anhöriga har därför inte kunnat underrättas. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen