Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 april 04.52

31 mars 21.49, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Kort sammanfattning över nattens händelse.

23:10 Vemdalsskalet Narkotikabrott.

Polisen fick samtal från vakterna Högfjälshotellet om att en person har omhändertagit enligt LOB.
Polispatrull blev skickade till platsen.  Personen fick följa med för provtagning då polispatrullen misstänkte att personen var narkotikapåverkad. Patrullen skriver anmälan om narkotikabrott (eget bruk).

01:20 Östersund Plaza Restaurants Fylla.

Polisen fick samtal av vakter om att det omhändertagit en person. När patrullen kom till platsen så omhändertoga man personen enligt LOB och förade personen till polisstationen för tillnyktring.

03:06 Misshandel, Åre

Polis och ambulans kallades till Hotell Åre gälllande att en man hade blivit misshandlad av okänd gärningsman. Gärningsmannen hade även krossat en ruta på fastigheten. Patrullen skrev anmälan misshandel och skadegörelse de höll förhör med målsägande, gjorde brottsplatsunderökning och dokumenterade målsägandes skador. För information gällande skadeläget för målsägande hänvisas till sjukvården.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen