Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 april 05.24

31 mars 22.18, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:47 Drograttfylleri, centrala Örnsköldsvik

En man i 20 års åldern är misstänkt för drog rattfylleri efter ett rutinstopp, mannen fördes till polisstationen för provtagning. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Efter provtagningen frigavs mannen. 

00:08 Rattfylleri, centrala Sundsvall

En man i 25 års åldern är misstänkt för rattfylleri efter ett trafikstopp. Mannen blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa med på provtagning på polisstationen. Patrullen omhändertog körkortet, och mannen frigavs efter förhör.

01:48 Sexuellt ofredande, Hallstaberget Sollefteå

En man i 30 års åldern greps för sexuellt ofredande på Hallstaberget i Sollefteå. Mannen fördes till polisstationen där man höll förhör med mannen. efter förhöret hävdes gripandet men misstanken kvarstår.

03:06 Drograttfylleri, centrala Sundsvall

Efter ett trafikstopp i centrala Sundsvall är en man i 25-30 års åldern misstänkt för drograttfylleri. Mannen som togs med för provtagning på Sundsvalls sjukhus är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen