Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 mars 14.25

04 mars 06.58, Trafikolycka, smitning från, Hässleholm

Troed Nelsongatn, Vinslöv. Man som avvek till fots från trafikolycka.

Polis kallades till platsen efter samtal om att en man avvikit från en trafikolycksplats. Mannen hade kört på ett elskåp och lämnat platsen till fots. Polisen letade efter mannen och spårade med hund. Hundföraren anträffade den misstänkte föraren i närheten och han hade bilnycklarna på sig. I samband med utredningsarbetet på platsen framkom uppgifter så att mannen även kan misstänkas för stöld. Mannen som är i 25-års åldern greps.

Uppdatering

14.00 Mannen är misstänkt för smitning från trafikolycksplats, drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, narkotikabrott innehav av misstänkt narkotikapreparat och stöld av ett släp. Mannen är känd av polisen sedan tidigare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen