Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 mars 04.48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt i Jönköpings och Östergötlands län.

Polisen har under natten från klockan 22.00 hanterat 130 ärenden. En person har gripits för brott och ca 30 personer har frihetsberövats av andra anledningar. Natten har varit förhållandevis lugn.

 

Personen som gripits är en kvinna i 20-årsåldern som gripits för misshandel mot en annan kvinna. Brottet har skett i Norrköping och i anslutning till målsägarens bostad. Målsägaren som är i 25-årsåldern har inte fått några allvarligare skador. Den misstänkte greps vid 23-tiden.

 

En man i 40-årsåldern ringde till polisen strax före kl.22.00 och uppgav att han hade lite problem. När polisen kom till platsen uppgav mannen att han blivit nerslagen och rånad på en större summa pengar. Mannen hade blivit rånad i samband med att han tagit ut pengar vid en bankomat vid Mirum i Norrköping.

 

I övrigt har det i regionen inträffat några misshandelsfall men inget fall har lett till några gripanden eller några allvarligare skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen