Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 mars 21.52, Rattfylleri, Söderhamn

Förföljande på E4:an norr om Söderhamn slutade i Hudiksvall.

Polispatrull observerade ett fordon som körde vingligt på E4:an norr om Söderhamn. När patrullen skulle utföra en fordonskontroll så vägrade föraren att stanna fordonet och ett förföljande inleddes. Vid Hudiksvall körde fordonet över en spikmatta som lagts ut av polis. Föraren valde då att svänga av in mot Hudiksvall och stanna fordonet. I fordonet befann sig två personer, en 28årig kvinna samt en 19årig man. Kvinnan blev misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, ringa narkoitkabrott (eget bruk samt innehav), olovlig körning samt ej stannat på polismans tecken. Mannen blev misstänkt för ringa narkoitkabrott (eget bruk samt innehav). Personerna fördes till polisstationen i Hudiksvall för vidare utredningsåtgärder. Inga personskador uppkom i samband med förföljnadet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen