Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 mars 17.23

05 mars 14.13, Misshandel, grov, Kävlinge

Skadad man, Nordanväg.

Polis och ambulans åker till Nordanväg med anledning av en skadad man. Det är mannen själv som larmar och när polis kommer till platsen konstateras en skada i hans ben. Han berättar själv att han blivit skjuten av en gärningsman som lämnar platsen springandes med blod på sig.

Polis söker med flera patruller efter den misstänkte gärningsmannen samt samlar information av potentiella vittnen. Klockan 14:50 har polisen inte kunnat styrka att en skottlossning med skarpt vapen skett på platsen.

Uppdatering: Ytterligare en skadad man har kommit in till sjukhuset. Han kommer in i privat bil och skadeläget är oklart. Det finns indikationer på att de båda männen är inblandade i händelsen.

16:50 Polisen bekräftar att det finns information som tyder på att en skottlossning skett. Brottsplatsen är lokaliserad till en plats utomhus. Ingen mer information om händelsen lämnas i nuläget.

17:23 Brottsrubricering är inledningsvis mordförsök. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen