Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 mars 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm, i kväll arbetar Peter Adlersson och Stefan Gustafsson.

00.38 Lerum, misstänkt rattfylleri
Polispatrull stoppar en personbil på Göteborgsvägen för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Föraren misstänks även för narkotikabrott innehav och grov olovlig körning.

03.06 Göteborg, misshandel
Polispatrull träffar på en misshandlad man och kvinna i korsningen Kungsportsavenyn och Vasagatan. Patrullen spanar i området efter gärningsmännen utan resultat. En annan polispatrull kör mannen och kvinnan till sjukhus, oklart skadeläge. I nuläget finns inga fler uppgifter om händelsen, en anmälan skrivs.

05.18 Uddevalla, trafikolycka pesonskada
En tvåbilskrock har inträffat på Länsväg 804 Bokenäs. Båda bilarna behöver bärgas från platsen. En passagerare körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge.  

05.50 Tidaholm, brand
På Sandvägen brinner en villa av okänd anledning. Räddningstjänst på väg, omfattning oklar. Inringaren uppger att en yttervägg brinner, enligt räddningstjänst föreligger spridningsrisk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen