Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 mars 09.28

06 mars 06.04, Trafikolycka, Östergötlands län

Sammanställning av trafikolyckor i Östergötlands län.

I denna notis kommer dagens trafikolyckor i Östergötlands län att redovisas i punktform. Polisens råd till trafikanter är att man idag bör tänka särskilt på att anpassa körsättet efter rådande väglag. Vägarna i Östergötland är hala på grund av snö och is. På många hålla är det snömodd, snödrev och snörök.

Följ trafikläget i Östergötland under dagen: https://www.trafikverket.se/trafikinformation/vag/?TrafficType=personalTraffic&map=6%2F494155.43%2F6389692.26%2F&Layers=TrafficSituation%2BRoadCondition%2B

05.28, riksväg 51 / länsväg 1167 Finspång, två bilar, inga personskador, trafiken flyter.

07.25, E4 norrgående söder Mjölby, en bil som kört in i vägräcke, förare kvar i bilen som inte står  trafikfarligt, bärgare är på väg. Mycket halt på olycksplatsen.

07.56 länsväg 209 Östra Husby, personbil och lastbil som krockat. 08.02 Polisen är på plats, två personbilar och en lastbil är inblandade, oklart skadeläge, trafiken leds om via Kungsängsleden. Trafiken flyter nu förbi olycksplatsen.

08.56 Brokindsleden Johannelund Linköping, personbil i vägräcket, troligen ingen personskada och mycket halt på platsen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen