Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 mars 06.12, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm, i kväll arbetar Peter Adlersson och Stefan Gustafsson.

03.43 Falkenberg, trafikolycka
En singelolycka har inträffat på Länsväg 154 Vinberg. Det skall röra sig om en singelolycka, föraren som är en man i 45-årsåldern sitter kvar i bilen. Föraren körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott skrivs.

04.11 Halmstad, trafikolycka
På E6 mellan Halmstad Norra och Kvibille har en lastbil kört av vägen. Lastbilens släp står kvar på vägbanan, olyckan har skett i norrgående riktning. en anmälan om trafikolycka skrivs. Inga personskador finns uppgivna.

04.46 Halmstad, trafikolycka
En personbil har voltat på Länsväg 154 Köinge. Ambulans och räddningstjänst till platsen, oklart gällande personskador. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen