Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 mars 14.27

06 mars 07.47, Trafikolycka, Åsele

Olycka med flera fordon

Enligt initiala uppgifter har olyckan inträffat på väg 92 vid avfarten till Lögdasund. Två personbilar har frontalkrockat och en person uppges vara fastklämd. Vägen är helt avstängd.

Uppdatering 09:02
Olyckan har skett på en raksträcka. Båda förarna sitter fast och räddningstjänsten arbetar med att få loss dem. Olyckan betraktas som allvarlig. Det ska vara halt och snörök på platsen.

Uppdatering 09:26
Båda förarna förs med ambulans till sjukhus. För skadeläge, kontakta sjukvården. Vägen är fortsatt avstängd och kommer att vara det i ytterligare någon timma. Patrull på plats meddelar att det går att köra via Bredträsk.

Uppdatering 09:41
Trafikpolis på väg till platsen för en platsundersökning och båda bilarna tas i beslag. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott.

Uppdatering 13:30
Med anledning av trafikolyckan söder om Fredrika på länsväg 92 söker nu polisen vittnen till olyckan. Om någon har uppmärksammat något kring olyckan, kontakta Per Rudberg på telefon 010-568 23 72.

Uppdatering 14:14
Vägen öppen för trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen