Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 mars 12.49

06 mars 08.03, Trafikolycka, Skurup

Personbil och lastbil, E65, Rydsgård.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till E65:an gällande en olycka mellan en personbil och en lastbil i höjd med Rydsgård. Det är dimmigt på platsen och dåligt sikt. Vägen stängs av i västlig riktning.

08.26: Bilen är kraftigt demolerad. Det är helt stopp i trafiken ca 1 km öster om olyckan. Det finns ingen specifik rapport om skadeläge inledningsvis.

08.37: Det är helt stopp i båda riktningarna. Flera krockar har skett i kön. Med anledning av risk för både trafikanter och räddningspersonal stängs vägen av helt.

09.05: En person som är inblandad i en kökrock/följdolycka öster om Skurup i riktning mot Ystad klagar på nacksmärta.

09.33: Tre fordon inblandade i en olycka. Oklart exakt var på sträckan. En förare har förts med ambulans till sjukhus.

 09.46: Det inkommer information om att en personbil har kolliderat med ett vajerräcke i riktning mot Malmö i höjd med Sandåkra. En person klagar på nacksmärta.

Det är oklart i vilken kronologisk ordning olyckorna har skett. Trafiken släpps på i riktning från ystad mot Malmö kl 09:51.

10.25: Räddningstjänst jobbar med att försöka släppa på trafiken i båda riktningarna i olika omgångar inom kort, polispatruller finns fortfarande på plats och pratar med inblandade i olyckorna. Bärgare skall vara framme och inväntar bärgningsarbetet.

 11.30: Det råder fortfarande stora trafikstörningar på sträckan. Vägen öppnas och stängs växelvis. Prognosen är oklar.

12.00: En person har förts till sjukhuset i Malmö, två personer har förts till sjukhuset i Ystad.

12.27: Vägen rapporteras helt öppen igen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen