Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 mars 17.20

06 mars 11.03, Rån, Norrköping

Butiksrån i Norrköping. UPPDATERAD TEXT.

10.40 polisen fick larm om ett rån i en guldbutik på Gamla Rådstugugatan i Norrköping. Flera anmälare ringde till polisen och det finns uppgifter om att flera gärningspersoner ska ha lämnat butiken och sedan försvunnit i bil.

10.41 flera polispatruller beordras till platsen.

10.43 den första polispatrullen är framme och påbörjar arbetet med att ta reda på vad som hänt.

10.44 polisen har konstaterat att butiken är utsatt för något som verkar vara ett rån, butiken spärras av inför en kommande kriminalteknisk undersökning.

10.46 Det ser ut som att ingen person är fysiskt skadad. Polispatruller i intilliggande län informeras om händelsen.

11.00 ett flertal polispatruller spanar på olika platser efter flyktbilen.

11.15 polisen uppmanar vittnen till händelsen att kontakta poliser på plats utanför butiken.

13.00 polisen arbetar på brottsplatsen med att hålla förhör med personer som har befunnit sig på och i närheten av brottsplatsen och personer som kan vara vittnen. Polisens kriminaltekniker genomför en brottsplatsundersökning. Det finns ännu ingen misstänkt person i utredningen.

UPPDATERING

16.27 Polisens tekniker har under eftermiddagen genomfört en kriminalteknisk undersökning i butiken. Man har också hållit en rad förhör med vittnen och med personer som befunnit sig i eller intill den aktuella adressen. 

Brottsrubriceringen är grovt rån och i nuläget finns ingen misstänkt person i utredningen.

Polisen arbetar brett i ärendet och är fortsatt angelägen om att få in tips och iakttagelser från allmänheten. Den som har uppgifter att lämna kan ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen