Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 mars 11.31, Övrigt, Sandviken

Polisen önskar komma i kontakt med de anonyma personer som kontaktade polisen med anledning av mordet på Skolgatan den 26 februari

Polisen önskar att de personer som har hört av sig till polisen och berättat om mordet på Skolgatan i Sandviken den 26 februari åter kontaktar polisen.

Personerna som hörde av sig krävde anonymetet och det måste polisen förhålla sig till.

I utredningen har nu utredningsgruppen sådana uppgifter som man önskar kontrollera med några av de anonyma personerna som har hört av sig till polisen. Det är uppgifter som har framkommit efter att de anonyma personerna hörde av sig till polisen.

Utredningsgruppen är tacksam för alla tips och iakttagelser i området kring Skolgatan i Sandviken vid tidpunkten för mordet. Har man gjort iakttagelser som man inte har meddelat polisen tidigare så gör man det på telefon 114 14 och hänvisar till mordet i Sandviken.

Det är viktigt att polisen själva får avgöra vad som är viktiga iakttagelser. Det kan vara små saker för den enskilde personen men väldigt viktigt i det stora sammanhanget.

Mikael Hedström
presstalesperson i region Mitt
tfn 010-56 785 42

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen