Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 mars 13.35, Stöld, Jönköping

Man gripen i Norrahammar.

10:20 Polisen larmades gällande ett ärende i en bostad i Norrahammar. Ambulans hade kallats till platsen med anledning av ett sjukdomsfall. Ambulanspersonalen larmade polis från platsen då någon form av hotfull situation verkade ha uppstått mellan personer som befann sig i bostaden.

När polis kom till platsen kom flera personer ut ur bostaden. Ingen av dessa hade skadats fysiskt. Polisen genomförde en husrannsakan i bostaden för att säkerställa att det inte fanns flera personer där. I lägenheten, som var tom, anträffades flera luftvapen. Dessa togs i beslag.

I lägenheten anträffades misstänkt stöldgods. Dessa har också tagits i beslag.

11:25 En man i 55-årsåldern, som var en av de som befann sig i bostaden, greps misstänkt för stöld alternativt häleri. Han fördes till polisstationen och kommer att förhöras. De andra som befann sig i bostaden kommer också att förhöras, och beroende på vad som framkommer kan eventuellt fler brottsmisstankar bli aktuella.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen