Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 mars 21.43

06 mars 19.02, Rån väpnat, Skellefteå

Byske, Coop Storgatan 4, man med kniv som tilltvingat sig pengar ut kassan

Ingen är fysiskt skadad men kassörskan är förstås chockad.

Fem polispatruller är engagerade i ärendet. På plats håller vi förhör med kassörskan och vittnen. Det finns bra signalementsuppgifter och patrullerna spanar i närområdet.

Gärningsmannen är i 30-års åldern, ca 185 cm lång och han bar vid tillfället en ljusblå munktröja, mörka byxor och en mössa. Ansiktet var dolt med en halsduk. Gärningsmannen stoppade pengarna i en röd tygkasse och lämnade butiken söderut. Det är oklart om han hade något fordon.

Har du gjort iakttagelser som kan sättas i samband med rånet eller tror du att du sett gärningsmannen i Byske innan rånet  - kontakta polisen på tfn 114 14.

Uppdatering kl 21:41

Ingen är gripen för brottet. Patrullerna fortsätter sitt arbete på plats i Byske. Det finns ingen ny information att lämna ut från ärendet.

Har du tips om vem som kan ha utfört brottet - tipsa polisen på tfn 114 14

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen