Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 mars 07.03

07 mars 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.35 Göteborg, butiksrån
Vid Kungsladugårdsgatan är det en man som under hot tilltvingar sig schampo från Ica Nära. Han försvinner från platsen i okänd riktning. Inga personskador.

22.56 Mölndal, inbrott
Vid Björkvägen upptäcker en kvinna att det varit inbrott i hennes bostad. Någon har brutit upp ett fönster och tagit sig in i bostaden. Oklart vad som saknas. 

00.25 Alingsås, stöld
Vid Järnvägsstationen är det en allmänhet som ser hur en man som beter sig underligt i en parkerad bil. När allmänheten frågar hur det är med honom går denne från platsen. Polis griper mannen i närområdet och han har försökt att stjäla saker ur bilen. 

01.25 Partille, inbrott
Vid Lärdomsvägen i Sävedalen konstaterar väktare att det varit inbrott på Förskolan. Det saknas bland annat datorer.

01.45 Göteborg, grovt rattfylleri
På E20 vid Fräntorpsmotet stoppas en manlig bilist för kontroll. Han saknar körkort och är misstänkt narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning.

03.59 Göteborg, drograttfylleri
Vid Kustgatan i Majorna stoppas en manlig bilist för kontroll. Han saknar körkort och misstänks vara narkotikapåverkad. Han misstänks även för brott mot knivlagen.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen