Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 mars 07.30, Sammanfattning natt, Borlänge

Under natten har två inbrott i Borlänge anmälts.

Det första larmet kom 00:46, från en lokal i Storsund i Ornäs, som ska disponeras av Trafikverket. En dörr har brutits upp, men det är ännu okänt i detalj vad som stulits. Brottsplatsundersökning ska genomföras.

02:32 kom nästa larm, från Tjärna Ängar och Klöverstigen den här gången. En anmälare ser hur tre ynglingar tagit sig in i en föreningslokal på bottenvåningen. När polispatrullen kommer på plats springer de tre från platsen. Två kan dock gripas av patrullen. Det visade sig att båda, den ene född 02 och den andre -03, var efterlysta efter att ha avvikti från HVB-hem där de varit omhändertagna. Ett fönster befanns uppbrutet på lokalen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen