Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 mars 10.53, Sammanfattning vecka, Heby

.

                       POLISRUTAN Heby kommun

 

Under förra året hade vi 450 besökare till Poliskontoret. Det var mycket positivt att så många utnyttjade möjligheten att träffa sin lokala polis. Våra öppettider har varit tisdagar 11-14. I år har det varit mycket färre besök till kontoret. För att fler ska ha möjlighet att komma till oss kommer vi att ha ”kvällsöppet” den första tisdagen i varje månad kl. 15-18. De övriga tisdagarna kommer våra öppettider vara 11-14.

Den första tisdagen som vi har kvällsöppet blir den 3 april kl. 15-18.

 

Redovisning av några av brotten som anmälts från den 21/2-7/3:

 

Heby: Inbrott i flera källarförråd på Stationsvägen 7 och 9. En spårsläde har stulits från Heby AIF. Inbrott i sporthallen, tjuven stal bl.a. en laptop. Flera anmälningar handlar om olika former av ofredanden. Stöld av kontanter ur en väska som lämnats obevakad.  

 

Tärnsjö: I samband med ett besök på ICA blev en man bestulen på sin mobiltelefon. En bilförare är misstänkt för drograttfylleri. En kvinna uppger att hon blivit hotad av en känd person. Inbrott i ett kontor tillhörande kyrkan. Tjuven stal en mobiltelefon. Stöld ur ett hus i Buckarby. Inbrottsförsök på Stationsgatan.

 

Östervåla: En man är misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning. En rattfyllerist anträffades i samband med en trafikkontroll på Torgvägen.

 

Morgongåva: I samband med en fordonskontroll uppdagades att bilen var stulen och dessutom blev föraren misstänkt för drograttfylleri.

 

Ett tips inför den kommande våren. Kontrollera att dina sommardäck håller måttet-minst 1,6 mm.

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen