Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 mars 20.35, Rån väpnat, Linköping

Maskerad man rånade mindre butik i Lambohov.

18.57 Polis larmades om ett rån i en mindre butik i Lambohov, Linköping. Enligt larmet hade en maskerad och mörkt klädd person hotat personer i butiken med någon typ av vapen och på så sätt försökt tilltvinga sig pengar. Flera patruller, inklusive hundpatrull, beordrades till platsen.

19.07 Polis på plats. Polisen började söka efter en gärningsman med flera enheter i området samtidigt som arbetet med att klarlägga vad som hänt påbörjades.

20.30 Enligt uppgifter ska rånet ha skett cirka klockan 18.30. Ärendet rubriceras som grovt rån. Det är i nuläget oklart om gärningsmannen fick med sig något från butiken.

Polisen söker allmänhetens hjälp och är intresserad av tips och iakttagelser från området vid Torparegatan, Lambohov, vid tiden för rånet och som kan sättas i samband med händelsen. Den som har information att lämna kan ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen