Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 mars 05.55, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Peter Adlersson.

22.00 Göteborg, skadegörelse
Polis kallas till en lägenhet i Gårdsten där en möbel kastats genom en fönsterruta in i en lägenhet. Ingen person skadad polis till platsen för en anmälan om skadegörelse.

23.47 Alingsås, personrån
Vid Brunnsparken angrips en man av tre andra män som slår honom och stjäl hans plånbok och telefon. Mannen skadas lindrigt men behöver inte uppsöka sjukhus. Polisen har sökt efter rånarna men inte hittat någon. Anmälan om personrån.

01.28 Trollhättan, vapenlagen
Polis kallas till en bensinstation i Hjortmossen där flera män uppträder hotfullt. När polis kommer till platsen är männen inte kvar på stationen men en man kontrolleras i närheten och han har en elpistol på sig. Han rapporteras för brott mot vapenlagen och vapnet tas i beslag.

03.41 Mellerud, inbrott
Polis larmas till en bilskrot där det upptäckts inbrott. Inga tjuvar fanns kvar men det har stulits metaller vid inbrottet. Polisen kommer att göra en teknisk undersökning på platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen