Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 mars 07.30

08 mars 06.30, Bråk, Finspång

Flera personer larmade om bråk.

05.51 flera anmälare ringde till polisen om att det verkade vara någon typ av bråk mellan  personer på Kapelvägen i Finspång.

05.52 flera polispatruller åker till platsen.

06.09 polisen anländer till Kapellvägen. Ett arbete påbörjas för att ta reda på vad som kan ha hänt.

06.22 en skadad person förs till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Den skadade är en man i 45-årsåldern.

06.58 polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. En misstänkt man i 25-årsåldern är misstänkt, påträffad och gripen. Den misstänkte förs till polisstationen för förhör. Under intransporten verkar den gripne påverkad och förs istället till sjukhus för kontroll.

07.07 läget för den skadade ska vara stabilt, han ska ha sårskador. Hur skadorna har uppkommit är oklart och ska utredas.

07.28 polisen har spärrat av ett område på Kapellvägen. Det avspärrade mrådet ska undersökas av polisens kriminaltekniker under dagen.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen