Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 mars 12.37

08 mars 10.49, Försvunnen person, Götene

Polisen söker efter My 14 år

180308 My1.JPG

Polisen har sedan i måndags sökt efter en 14-årig flicka som försvann från sitt hem under söndagskvällen.

Sökandet har skett och pågår fortfarande i ett område nordväst om Götene samhälle.  Helikopter och hundar deltar eller har deltagit i sökandet. Även militär personal biträder polisen i sökinsatsen. Räddningstjänsten har också deltagit.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen som gjort några iakttagelser som kan sättas i samband med försvinnandet. Tips lämnas på telefonnummer 114 14

Signalement:
Flicka 14 år, 168 cm lång, mörkt långt hår, troligen klädd i en svart parkas som går ner över låren luva med pälskrage, ljusgrå byxor, svarta bootsliknande skor och svarta tumvantar.

Uppdatering kl 12.30
Polisen vill samtidigt uppmana boende i området att kontrollera utrymmen i olåsta uthus eller liknande byggnader där någon person kan ha tagit sig in.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen