Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 mars 12.04, Misshandel, Motala

Misshandel i två fall.

08.04 ett barn ringde till polisen och berättade att hon och hennes mamma skulle hämta en häst på en plats i Borensberg. Plötsligt dök en man upp och blev hotfull mot mamman. Barnet ringde då till polisen för att de skulle få hjälp. Barnet var rädd för att mamman skulle skadas.

08.07 en polispatrull är på väg till platsen.Trots mannens hotfulla och aggressiva beteende lyckades barnet och mamman lasta hästen i en hästtransport och köra från platsen, med mannen i bil efter sig.

08.24 den drabbade mamman och barnet har nu synkontakt med polispatrullen. De stannar på en rastficka. Fortfarande följer mannen efter.

08.45 polisen har påbörjat en utredning med den drabbade mamman som målsägare. Hon är i 30-årsåldern. Även mannen, som är i 75-årsåldern, anmäler att han har blivit misshandlad av kvinnan.

Grunden för konflikten ska ha varit en tist angående en förhyrning av den hämtade hästen. Det är en fråga som inte kommer att utredas av polisen, eftersom det bedöms som ett civilrättsligt avtal.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen