Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 mars 22.00

08 mars 15.51, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Kvällens händelser i länet.

15:17 - Ringa stöld, Luleå
Två män mellan 40 och 50 år gripna av väktare misstänkta för ringa stöld i en butik på Storheden. En polispatrull åker till platsen för anmälningsupptagning.

16:15 - Trafikolycka, Luleå
Bil som kört in i en fastighet på Köpnamgatan. Föraren uppger att han av misstag kommit åt gasen iistället för bromsen. En man som halkade när han var tvungen att gå undan har fått ont i handen. Polispatrullen som varit på platsen upprättar en anmälan angåednde trafikolyckan.

19:29 - Rattfylleri, Piteå
Föraren, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri och passageraren, en man i 25-årsåldern, för ringa narkotikabrott efter att ha stoppats i en bil på länsväg 373 väster om Piteå. Förarens körkort omhändertags även av patrullen.

20:35 - Ofredande, Haparanda
Samtal inkommer om ett bråk mellan två grannar i anslutning till en gemensam tvättstuga på en adress i centrala Haparanda. En av personerna på adressen ska blánd annat ha tagit den andra i nacken. En anmälan upprättad angående ofredande och en misstänkt identifierad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen