Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 mars 18.43

08 mars 15.54, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Kvällens händelser i länet.

15:35 - Fylleri, Umeå
En man omhändertagen på grund av berusning på Utopia. Polispatrullen lämnade av honom på tillnyktringsenheten.

15:53 - Ringa stöld och brott mot knivlagen, Skellefteå
Väktare i en butik på Citykompaniet griper en man i 20-årsåldern misstänkt för ringa stöld och brott mot knivlagen. Polispatrullen som skickades till platsen skriver en anmälan samt avvisar mannen från centrala Skellefteå med stöd av polislagen.

16:46 - Ringa narkotikabrott, Umeå
Samtal inkommer från en butik i Klockarebäcken om två påverkade personer som befinner sig i butiken. Polispatrullen som skickas till platsen avvisar den ena, en man 40-årsåldern, med stöd av polislagen. Den andra, en kvinna i 35-årsåldern, uppvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och misstänks därför för ringa narkotikabrott, eget bruk.

18:07 - Ringa narkotikabrott, Umeå
En man i 18-årsåldern misstänks för ringa narkotika brott, eget bruk, efter att ha kontrollerats av en polispatull på Väven.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen