Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 mars 22.07

08 mars 20.25, Trafikolycka, singel, Sjöbo

Harlösavägen. Personbil kolliderar med ett träd.

En personbil kolliderar med ett träd på Harlösavägen i Sjöbo. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till platsen.

Just nu är det inte känt hur många personer som är involverade i trafikolyckan och om någon är fysiskt skadad.

Uppdatering kl. 20.55: Olyckan har skett i höjd med Charlottenlund. Vägen beräknas vara avstängd till ca kl. 21.30. Det finns ännu inte några uppgifter om antal personer involverade i olyckan samt om någon är fysiskt skadad.

Uppdatering kl. 21.53: Föraren av personbilen var ensam i fordonet vid kollisionen och ådrog sig mindre skador men var inte i behov av vård på sjukhus. Vid olyckstillfället ska det ha varit dimmigt och föraren tvingades väja för vilt, varpå han/hon kolliderade med ett träd.

Bärgare är beställd till personbilen och polisen spärrar av ett körfält tills bärgningen är genomförd. Ett körfält är således öppet för trafik.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen