Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 mars 15.15

09 mars 12.47, Våld/hot mot tjänsteman, Hässleholm

Person omhändertagen, järnvägsstationen.

Polis larmas till järnvägsstationen gällande en person som skall ha stökat i en kommunal samlingslokal i närheten. Personen har omhändertagits av väktare alt. ordningsvakter som för bort personen från lokalen och larmar polis.

Patrullen tar över omhändertagandet och vederbörande får följa med till polisstationen. En anmälan upprättas om hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Uppdatering: Gärningsmannen, som är i 35-årsåldern, sover på biblioteket och blir ombedd flera gånger av ordningsvakter att lämna platsen. När vakterna till slut behöver omhänderta honom kränger han med kroppen och sätter sig emot. Han uttrycker sig även hotfullt mot en av ordningsvakterna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen