Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 mars 07.02

09 mars 22.23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Nattens händelser i länet.

22:15 - Våld mot tjänsteman, Umeå
En man i 20-årsåldern är misstänkt för våld mot tjänsteman efter att ordningsvakter omhändertagit honom på en krog i centrala Umeå. Polispatrullen som kom till platsen avlägsnade mannen och skriver en anmälan.

22:16 - Brand, Holmsund
Brand i en bostad i Holmsund. Det har brunnit i bland annat en soffa, men de boende har lyckats släcka själv. Polispatrullen skriver en anmälan angående brand utan misstanke om brott.

23:03 - Trafikbrott, Skellefteå
Flera samtal inkommer om en bil som kör i fel färdriktning på E4 i Skellefteå. En polispatrull får stopp på bilen mellan Ostvik och Byske. Föraren är en äldre man som tas till akuten för tillsyn.

23:12 - Ringa narkotikabrott, Umeå
En ordningsvakt envarsgriper en kvinna i 30-årsåldern som misstänks vara påverkad. Polispatrullen som åker till platsen tar med kvinnan för provtagning och förhör.

01:51 - Sexuellt ofredande, Skellefteå
En man är anmäld för sexuellt ofredande av två kvinnor på en krog i centrala Skellefteå. Den utpekade mannen omhändertogs på grund av berusning och får sova ruset av sig på polisstationen.

02:00 - Fylleri, Umeå
En man omhändertagen på en bensinstation Öst på stan på grund av berusning och får sova ruset av sig på polisstationen.

02:32 - Misshandel, Skellefeå
Samtal inkommer om ett bråk mellen flera personer på en restaurang i centrala Skellefteå. Polispatrullen som beordras till platsen skriver en anmälan angående misshandel och omhändertar en misstänkt som får sova ruset av sig på stationen.

03:04 - Fylleri, Umeå
En man omhändertagen på grund av berusning i samband med en privat fest på Carlshem.

Uppdatering 07:00 (av kommunikatör Liv Fahlén)
En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen