Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 mars 07.32

09 mars 23.55, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:27 Trafikolycka; Birsta

En personbil har kört av vägen och voltat. I bilen färdades 2 män i 25års åldern. Polispatrull på platsen upprättar en anmälan om trafikolycka.

00:00 Drograttfylleri, Härnösand

Polispatrull stoppar en bil där föraren, en man i 25års åldern misstänks för drograttfylleri, mannen tas med till polisstaitonen för provtagning.

01:20 Stöld, Sollefteå (av Liv Fahlén, kommunikatör)
Polisen får ett samtal från en person som blivit avstulen sin jacka på en pub. Anmälaren lyckas spåra telefonen som finns i jackan och patrullen hittar den en bit därifrån. Patrullen lämnar tillbaka telefonen till ägaren, håller förhör och upprättar en anmälan om stöld.

01:35 Fylleri, Sundsvall
Polis kallas till Skönsberg med anledning av en berusad man. Mannen omhändertas med stöd av LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

02:26 Misshandel, Sundsvall
Polis kallas till en krog i Sundsvall där en man slagit en person. När polis kommer till platsen är det lugnt. Personen som blev misshandlad får sina skador omsedda på sjukhus. Patrullen omhändertar den misstänkte mannen med stöd av LOB. En anmälan om misshandel har upprättats.

02:33 Misshandel, Härnösand
Polis kallas till en adress i Härnösand med anledning av ett lägenhetsbråk mellan en man och en kvinna. När patrullen kommer fram är det lugnt på platsen. Patrullen upprättar en anmälan och motanmälan gällande misshandel. Ingen behöver uppsöka vård.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen