Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 november 21:26

01 november 19.05, Trafikolycka, personskada, Karlstad

Påkörning bakifrån med flera bilar inblandade på E18 vid Älvenäs.

Enligt initiala uppgifter är det flera personer som har skadats. Oklart hur många fordon och personer som är inblandade. Dock verkar skadorna vara lindriga.

Räddningstjänst och ambulans är på plats och polis är på väg.

UPPDATERING: Det är två personbilar som är inblandade i olyckan som skett där vägen är enfilig. Enligt uppgifter från platsen bromsade föraren av den första bilen för en lösspringande hund varvid den andra bilen inte hann stanna utan körde in i den första bakifrån. Endast lindriga skador på de inblandade är rapporterade från platsen.

Det är helt stopp på trafik västerut förbi platsen och det beräknas komma att vara så minst till kl 20:40

NY UPPDATERING KL 21:00: trafiken flyter nu på utan störning. Det har allt som allt varit tre personer inblandade i olyckan. Två av dessa är oskadda medan den tredje har smärtor i nacken efter kollisionen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen